Bliv ringet op og hør om live-streaming fra droner.

Søndag d. 17 april skulle de danske køer på græs, og i den forbindelse havde Arla og 80 økologiske landmænd inviteret til “køer på græs” event. Og der var kæmpe interesse. Rigtig, rigtig mange mennesker havde trodset den kolde vind, og var troppet op på marken.

Vi havde i samarbejde med minitech, Arla foods en OB vogn og 6 live kameraer, samt et GoPro Herocast på deres twitter ko, sammensat en genial samling af fede vinkler. “Droneskudene var virkelig lækkert at kunne skifte til, og var med til at give en ekstra krydderi” blev der sagt fra folkene i OB-vognen.

Vi havde dronen oppe og producere ca. 1 time inden køerne blev sluppet løs, hvor vi producerede footage til næste års event.

Der var ca. 7000 mennesker rundt om dronen på marken, og selvfølgelig med høj fokus på sikkerhed, kunne vi foretage en sikker droneoperation.

Vi blev i ca. 7,5 – 12 meters højde og havde fuld fokus på at producere høj kvalitets ko footage til OB-vognen. Arla og Minitech var meget glade for at have dronekameraet at switche over til, og det blev brugt flittigt på livestreamet på Arla’s Website hvor over 9000 unikke besøgende var forbi fra 11-12.30.

Se køerne blive sluppet løs her: Se køerne hoppe rundt her

Vil du også livestreame fra en drone, så skriv dig på formularen og bliv ringet op.