Alle ved det. Kunder elsker GODT indhold og ved at bruge godt, producerede webfilm til at beskrive din virksomhed eller dit produkt, opnår du hurtigere den kontakt, du ønsker til dine kunder, og de forventer. Vi vil gerne fortælle dig kort, hvorfor din virksomhed kan få glæde af webfilm som content/indhold på dit site.

Herunder er vores 4 gode råd til dig og din virksomhed, du skal følge, når du opstarter produktion af webfilm.

1. Skab en direkte kontakt til dine kunder “full focus øjenkontakt”.

Grunden til, at virksomheder skal bruge webfilm som indhold på deres site, er fordi vi siden, vi var små har lært ved at se.

Mange er bange for at stille sig frem og fortælle om sig selv og deres produkt. Men ofte er det er kun indtil, at man kommer igang. Det er ligesom med alt andet; øvelse gør mester. Når vi tager ud på opgaver og laver interviews, så sørger vi altid for at vores karakterer og hovedpersoner føler sig helt til rette, inden vi går igang med at filme.

Når dine kunder finder dig, hvad enten det er via jeres website eller via referencer, så er det første, de vil vide: Hvem er I, og hvad kan I, som jeg har behov for i min virksomhed? Du opnår “Full focus øjenkontakt”, når du bruger webfilm som din kontaktflade med dine kunder. Dine kunder vil få en følelse af, at de kender dig og din virksomhed allerede inden, du kommer ud på dit første møde med dem. Det er en kæmpe fordel i salgsprocessen. Internationale undersøgelser viser nemlig, at der i gennemsnit skal 3,7 møder til, før at man har lavet en handel. Så med en video kan du faktisk allerede skabe det første “virtuelle” møde. Du har muligheden for at klippe, redigere og filme det, du gerne vil kommunikere og stopper ikke, før alle er tilfredse!

2. Du opnår det bedste salgsresultat ved at være den første inden for din branche, der bruger gode webfilm som indhold.

Hvorfor, tænker du måske?

Det er sådan idag, at når der bliver produceret en webfilm, så bliver der stort set altid lagt en beskrivelse på filmen. Hvis ikke der gør det er det svært for folk at finde, når de søger på Google. Husk derfor at lave en rigtig god beskrivelse af, hvad der sker i filmen, og hvad du ønsker, at folk skal finde din film på, når de søger.

3. Brug VideoSEO!

Der er flere måder at søgeoptimere din video. Google har 49 forskellige parametre, de rangerer søgeindhold efter. Derfor er det yderst vigtigt at ramme så mange af disse parametre som muligt. Vi har en helt unik måde at lave VideoSEO på. Vi kan ikke afsløre alle vores forretningshemmeligheder her, men vi vil rigtig gerne lære dig det, hvis du har interesse i at få lavet film os hos og derefter selv starte produktion af film.

VideoSEO skal være velkvalificeret. Man kan ikke bare skrive hvad som helst, ligge sin film ud på Youtube og så håbe på, at den bliver fundet. Det skal være nuanceret, og derfor ligger der også en skarp analyse til grund for hver video, vi laver videoSEO på!

4. Du sælger op til 85% mere ved brug af webfilm som indhold.

En international undersøgelse (lavet af invodo.com/html/resources/video-statistics/*) viser, at du sælger op til 85% mere med brug af video på din webshop. Specielt ved velproducerede produktfilm har de opnået et resultat på at 144% at de kunder, der havde set filmene, er mere tilbøjelig til at købe et produkt, de har set en film omkring.

Alle virksomheder, der gerne vil sælge sit produkt kører kampagner for det, og sådan vil det blive ved med at være. Det, der er fedt ved at bruge film som middel til at vise dit produkt er, at du får leveret dit budskab meget hurtigere og på en langt mere appetitvækkende måde, fordi du kan vise det fra alle vinkler samt på diverse animatoriske måder med flot og gennemtænkt grafik, der beskriver dit produkt eller din virksomhed. Det vil med sikkerhed skabe positiv feedback.

Da der bliver spået om, at ca. 95 % af alt indhold på nettet i 2017 vil være af videorelateret, er det med at få søgeoptimeret og skabt video til din virksomhed og dine produkter, før dine konkurrenter får snuppet alle de gode ord, der bliver søgt på.

Et sidste råd til at få en velproduceret film:

Det er alfa omega med ordentlig lyd, lys og kamera. Så overvej grundigt, hvordan du bedst får dine budskaber frem. og om det vil give mening at få et professionelt produktionselskab til i første omgang at hjælpe dig på vej.