Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

🚀 Dronebevis 1A, 1B, 2 | Kolding

19 juni kl. 09:00 - 21 juni kl. 16:00

- 6995DKK

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

På denne uddannelse er det muligt at tage 1A, 1B eller 2 beviset. Du skal på uddannelsen bruge en drone i den ønskede kategori. I næste step kan du under kurven tilføje droneleje, hvis du ikke selv medbringer. Vi anbefaler også, at du tilføjer Dronehåndbogen, så du får de bedste forudsætninger for at bestå teoriprøven.

Uddannelsen er 2,5-3 dage og indeholder praktisk flyvetræning. Alle skal igennem samme teoriundervisning og alle skal til en teoretisk prøve med 30 multiple choice spørgsmål, hvor kravet er min. 24 rigtige. Tager du 1B eller 2 beviset skal du også til praktisk flyveprøve*.

✔ Få lov til at flyve i byerne med droner i din valgte kategori
✔ 3 forsøg på teoriprøven
✔ Forplejning under uddannelsen
✔ Praktisk flyveprøve (for 1B og 2)

Uddannelsen giver dig desuden de bedste forudsætninger for at tage natpåtegnelsen. Og ønsker du senere at opgradere til en større kategori, bestiller du blot tid til en flyveprøve.

Uanset hvilken uddannelse du vælger, skal du have fløjet 5 timer af minimum 15 flyvninger. Flyvningerne skal logges i en logbog/DJI Go App og medbringes som dokumentation på dagen. De 5 timers flyvning kan logges med hvilken som helst drone, og ikke nødvendigvis en drone i samme kategori som du tager bevis i.

*Vælger du 1A er du færdig efter den teoretiske prøve ca. kl. 12 på 3. dagen, da der ikke er noget krav om praktisk flyveprøve for droner under 1,5 kg.

Kontakt os for spørgsmål:
Tlf 71 99 24 91 | info@wefly.dk

Detaljer

Start:
19 juni kl. 09:00
Slut:
21 juni kl. 16:00
Pris:
6995DKK
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

WeFly ApS
Telefon:
42992733
E-mail:
info@wefly.dk
Hjemmeside:
wefly.dk

Sted

Kolding
Kolding,Danmark+ Google Maps

WeFly er godkendt af Trafik- og Byggestyrelsen.
Alle priser er ekskl. moms.