Fortsæt til indhold

Specialiseret dataindsamling

Broinspektion med droner

WeFly samarbejder løbende med COWI om specialiseret dataindsamling med droner. Ved højrisiko flyvninger - fx over vand og tæt på objekter - muliggør WeFly’s seriøse tilgang samt mangeårige erfaring, at droneoperationer som fx på Øresundsbroen kan lade sig gøre både sikkert og med samme høje kvalitet igennem mere end 100.000 billeder. Desuden væsentligt hurtigere end traditionel rope-access inspektion.

Som en af de første broer i Verden er Øresundsbroen blevet visuelt inspiceret med DJI M300 RTK som holdte en konstant afstand, som muliggør at alt beton digitalt kan inspiceres, og dermed kan alle skader helt ned til 0,2 mm størrelse findes.

COWI

Inspektion af Øresundsbroen

En speciel opgave

Offshore droneflyvning

Omstillingen til grøn energi, foregår i høj grad i vandene rundt om Danmark. Aktiviteten på havet omkring os, bliver større og større – og behovet for dataindsamling offshore stiger. Det er en anderledes og mere krævende opgave, når droner skal operere i udfordrende miljøer, fra gyngende skibe i blæst og regn. I samspil med mange andre højteknologiske maskiner, specialister og operatører, kræver det et professionelt overblik, planlægning, kommunikation, kundskaber og viden – for at dronen kan indsamle vigtig data.

WeFly´s piloter har baggrund i kommerciel luftfart og erfaringen i at arbejde med kompleks planlægning, standard operating procedures (SOP´er), checklister og beslutningstagning kommer os til gode, når man skal udfører opgaver i en branche, der er altoverskygget af fokus på sikkerhed.

Og vi kan godt lide udfordrende opgaver i WeFly! Det er her vores træning og vores ekspertise kan skabe værdi med dronerne – værdi for virksomhederne og for samfundet.

Kunder

Trusted by brands with purpose

Brug for sparring?

Træt af formularer

Skriv eller ring til os:

info@wefly.dk

Telefon: +45 7199 2491