Fortsæt til indhold

Inspektion af

Solceller

Inspektion af solceller er en vigtig del af den grønne omstilling og energieffektiviseringen i Europa. De massive investeringer, der bliver gjort i solceller, skal naturligvis gerne give afkast i en effektiv energiproduktion. Her er vedligehold og inspektion yderst vigtig, således solcellerne kan levere den forventede solenergi videre til forbrugerne.

Med specialiseret dataindsamling om status på en solcellefarm eller installation effektiviseres driften, og vedligeholdelses-budgetter bliver nemmere at udregne præcist.

Jo bedre data – jo bedre beslutninger.

WeFly har indgået samarbejde med

ABOVE surveying

Derfor har WeFly indgået et samarbejde med en af verdens førende analysevirksomheder – ABOVE surveying, UK, der har speciale i ”Asset Management” og analyse af solcellekomponenter. WeFly har de rette kompetencer og udstyr til at udføre inspektionerne, og ABOVE har erfaring og viden til at levere komplette analysesrapporter med løsningsforslag til reparationer og vedligehold.

Opfylder alle krav

Kvalitetssikret levering

Har du en stor solcellepark eller en mindre taginstallation, er vi klar til at servicere dig efter dit konkrete behov. WeFly og ABOVE opererer efter ”Best practice” i branchen og opfylder alle relevante krav til en effektiv og kvalitetssikret levering – i hele processen.

Solar Drone Thermography Best Practices 2022

Etablering af nye

Solcelleparker

Skal der etableres en ny solcellepark, er det nødvendigt med et topografiske overblik. WeFly leverer opmåling af områder i cm præcision, ortomosaikker til volumeberegninger, afstandsmålinger, nivellering m.m. Vi følger etableringsfasen fra start til slut og skaber overblik og dokumentation for din solcellepark.

Video af

Solcelleinspektion

Brug for sparring?

Træt af formularer

Skriv eller ring til os:

info@wefly.dk

Telefon: +45 7199 2491