Fortsæt til indhold

Inspektion af

Solceller

Inspektion af solceller er en vigtig del af den grønne omstilling og energieffektiviseringen i Europa. De massive investeringer der bliver og vil blive placeret i solceller skal naturligvis gerne give afkast i en effektiv energiproduktion. Her er vedligehold og inspektion yderst vigtig, således solcellerne kan levere den nødvendige og forventede solenergi videre til forbrugerne.

Med specialiseret dataindsamling om status på en solcellefarm eller installation effektiviseres driften, og vedligeholdelses-budgetter bliver nemmere at udregne præcist.

Jo bedre data – jo bedre beslutninger.

WeFly indgået samarbejde med

ABOVE surveying

Derfor har WeFly indgået et samarbejde med en af verdens førende analysevirksomheder – ABOVE surveying, UK, der har speciale i ”Asset Management” og analyse af solcellekomponenter. WeFly har de rette kompetencer og udstyr til at udføre inspektionerne, og ABOVE har erfaring og viden til at levere komplette analysesrapporter med løsningsforslag til reparationer og vedligehold.

Opfylder alle krav

Kvalitetssikret levering

Har du en stor solcellepark eller en mindre taginstallation, er vi klar til at servicere dig efter dit konkrete behov. WeFly og ABOVE opererer efter ”Best practice” i branchen og opfylder alle relevante krav til en effektiv og kvalitetssikret levering – i hele processen.

Solar Drone Thermography Best Practices 2022

Etablering af nye

Solcelleparker

Skal der etableres en ny solcellepark på den bare græsmark, er det nødvendigt med et topografiske overblik. WeFly leverer opmåling af områder i cm præcision, ortomosaikker til volumeberegninger, afstandsmålinger, nivellering m.m. Vi følger etableringsfasen fra start til slut og skaber overblik og dokumentation for din solcellepark.

Video af

Solcelleinspektion

Er du plantageejer og mangler overblikket?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Træt af formularer? Så fang os på info@wefly.dk eller telefon: +45 7199 2491