Fortsæt til indhold

Opnå operationel tilladelse til

Den specifikke kategori

Er du begrænset af den åbne kategori?

  • Har du brug for at flyve med legacy droner over 4 kg. tæt på mennesker / i byen?
  • Ønsker du at overflyve uvedkommende mennesker uden at indhente samtykke?
  • Ønsker du at flyve BVLOS (Beyond Visual Line of Sight)?
  • Specialbygger du droner?
  • Flyver du droner tungere end 25 kg?

Mulighederne for at skabe værdi med droner er mange. Og med de fælleseuropæiske regler er der kommet klare rammer for, hvilken ansøgning du skal udarbejde for at få operationel tilladelse. En tilladelse, som vel at mærke kan konverteres til alle andre EU medlemsstater, efter du har fået godkendelse fra den danske Trafikstyrelse.

Du skal udarbejde en Specific Operations Risk Assessment (SORA), som er en omfattende risikoanalyse, for at få operationel tilladelse til den specifikke kategori. Det hjælper WeFly dig med.

Få udarbejdet din

SORA ansøgning

Du kan hos WeFly få rådgivning til at udarbejde din SORA ansøgning baseret lige præcist på dine behov. Vi kender alle krav og formalia eftersom vi selv har været en af landets første til at opnå operationel tilladelse til den specifikke kategori baseret på SORA. Det indebærer alt fra Concept of Operations (ConOps) over  Specific Assurance and Integrity Levels (SAIL) værdi til Operational Safety Objective (OSO) krav og meget meget mere.

Det hele starter med et gratis og uforpligtende telefonsamtale, hvor vi vender dine ønsker.

Særlig tilladelse

Åbner luftrummet for WeFly

Efter en grundig og veldokumenteret ansøgning blev WeFly i foråret 2022 tildelt en SORA tilladelse, som gav operationel tilladelse til at overflyve byer.

Når man står på en pløjemark kl. 02.00 om natten, er det ikke bare at starte og lande en drone. Vi skal på forhånd kigge på alle detaljer, der kan gå galt og udarbejde en handlingsplan, hvis de bliver aktuelle. 

Brug for sparring?

Træt af formularer

Skriv eller ring til os:

info@wefly.dk

Telefon: +45 7199 2491