Fortsæt til indhold

Kvalitetsuddannelse for

Erhvervslivet

WeFly var blandt de første skoler, der i 2014 blev godkendt og fik tilladelse af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen til at udstede dronebeviser. I dag har vi uddannet flere end 800 dronepiloter. Vi har også skrevet "Dronehåndbogen - den komplette grundbog til dronepiloten", som ganske enkelt er et uundværligt værktøj.

På alle vores kurser vægter vi kvalitetsundervisning meget højt - vi tilbyder små hold, veluddannede og erfarne instruktører samt praktisk flyvetræning på alle uddannelser. Det gør, at du er bedst muligt klædt på til lige nøjagtig den droneoperation, du har brug for.

Vi hjælper virksomheder med at integrere droner og komme godt igang. Vi finder sammen ud af, hvilket behov der er, og giver derefter råd og vejledning omkring valg af uddannelse og investering af droner.

Vi strikker et komplet program sammen, hvor vi følger virksomheden med efterfølgende rutinemæssige proficiency check, hvor vi følger op på flyvning og tekniske udfordringer. Vi har samtidig indtænkt en supportaftale, hvor vi kan hjælpe jer i hverdagen. Alt sammen for at sikre, at dronerne giver jer lige nøjagtig den værdiskabelse, I har drømt om.

Testimonial

“Super højt, seriøst og professionelt niveau. Det er en klar anbefaling.”

Offentlige anmeldelser på Google

 

Kunder

Trusted by brands with purpose

Har du brug for faglig sparring ?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Træt af formularer? Så fang os på info@wefly.dk eller telefon: +45 7199 2491