Fortsæt til indhold

God klimaskærm giver

Bedre driftsøkonomi og mindre miljøbelastning

Vores specialiserede dataindsamling med droner giver ikke blot vigtig viden om tagets tilstand, men vi kan dokumentere hele klimaskærmen med fokus på:

  • Afskalning af maling og generel misfarvning
  • Revner i murværk samt manglende fuger
  • Defekte tagrender og nedløb
  • Manglende/ødelagte lister
  • Ujævn flisebelægning

Du får billederne, som det er nemmest for dig. Gennem brugervenligt softwareprogram. Som billedefiler.  Eller ønsker du en samlet vurdering, så udarbejder vores bygningskonstruktører en prioriteret skadesrapport med skriftlig opsummering på de enkelte kategorier.

Med ét klik får du den nødvendige viden til at træffe bedre beslutninger.

Det siger kunderne

"Rapporten er blevet et værktøj, som bygherre fremover vil bruge til generel drift og vedligehold af ejendommen. Vi kan klart anbefale WeFly" fortæller Ulrik De Svanenskjold, Bygningskonstruktør i Schedio.

Frank Svendsen, driftschef i DAB, pointerer: "Overflyvning med drone frigiver tid i en travl hverdag".

Vi er stolte er de +1.000 kunder vi har haft siden 2013. Og vi håber, vi også kan skabe værdi med droner for dig.

Regler for droneflyvning

I WeFly har vi kompetencerne samt de lovpligtige certifikater til droneflyvning. Du skal intet gøre, andet end at informere beboerne om flyvningen. Du skal vide, at det er vores ansvar at leve op til gældende lovgivning. Det indbefatter bl.a., at medmindre vi indhenter særlig tilladelse er en lang række afstandsregler gældende jf. BEK 1649. Derudover er krav til operatør, fjernpilot og hardware beskrevet i EU 2019/947 og EU 2019/945.

Foruden de generelle krav, kan der være yderligere geografiske zoner, som fx dynamiske dronezoner baseret på NOTAM, vi også skal overholde.

WeFly's mangeårige erfaring, høje professionelle niveau samt dybe indsigt i reglerne gennem godkendelse som droneskole af Trafikstyrelsen, er din sikkerhed for, at flyvningerne bliver foretaget efter bogen.

Kontakt en specialist

Dronebranchen er meget lig den kommercielle luftfart, når det gælder den faglige viden om aerodynamik, sikkerhed, meteorologi og luftrumsstruktur. Dér er vi eksperter, og derfor er vi et godt match.

- Jan Engsted, CEO i WeFly, tidl. flykaptajn

Få tilsendt

Produktkatalog

  • Komplet fotoregistrering og digitalisering med drone
  • Landsdækkende service
  • Fokus på sikkerhed, kvalitet og procedurer
  • Flere tidligere luftfartspiloter i ejerkreden
  • Branchens måske mest erfarne med +1.000 kunder siden 2013
E-mail
Telefon (valgfri)
 
Ja, tak til produktkataloget og relevante nyheder om droneinspektion, der kun udkommer, når vi har noget fornuftigt at skrive (bare rolig, vi hader også spam).

OBS: Du behøver kun udfylde telefonnummer, hvis du ønsker en opringning om dine muligheder.