Fortsæt til indhold

Spar tid og få bedre beslutningsgrundlag

Vi sikrer dig et nemt og hurtigt overblik over:

  • Flækkede eller forskudte tegl
  • Fyldte tagrender
  • Ødelagt eller manglende inddækning
  • Lunker/vandsamlinger
  • Manglende duesikring

Du kan gennemgå billederne på din telefon, tablet eller computer. Du kan også få udarbejdet en samlet inspektionssrapport fra vores bygningskonstruktører med skaderne prioriteret fra 1-5.

Kort sagt, vi sætter en ære i, at du får den nødvendige viden til at træffe bedre beslutninger.

Det siger kunderne

"Vi kan spare rigtig meget tid på hele inspektionsforløbet ved at lade WeFly stå for det", fortæller Allan Bjerre Graversen, udviklingskonsulent i DAB.

I en testimonialvideo formulerer Hanne Sehested fra Gefion Group det således "Der er tonsvis af folk der kan flyve med droner i dag. Altså det er jo ikke det! Det er mere forståelsen af at udnytte en drones fulde potentiale."

Vi er stolte er de +1.000 kunder vi har haft siden 2013. Og vi håber, vi også kan skabe værdi med droner for dig.

Regler for droneflyvning

I WeFly har vi kompetencerne samt de lovpligtige certifikater til droneflyvning. Du skal intet gøreandet end at informere beboerne om flyvningen. Du skal vide, at det er vores ansvar at leve op til gældende lovgivning. Det indbefatter bl.a., at medmindre vi indhenter særlig tilladelse er en lang række afstandsregler gældende jf. BEK 1649. Derudover er krav til operatør, fjernpilot og hardware beskrevet i EU 2019/947 og EU 2019/945.

Foruden de generelle krav, kan der være yderligere geografiske zoner, som fx dynamiske dronezoner baseret på NOTAM, vi også skal overholde.

WeFly's mangeårige erfaringhøje professionelle niveau samt dybe indsigt i reglerne gennem godkendelse som droneskole af Trafikstyrelsen, er din sikkerhed for, at flyvningerne bliver foretaget efter bogen.

Kontakt en specialist

Med en grundig rapport i hånden er vores kunder i en bedre position til at planlægge og budgettere de kommende års vedligeholdelse. Vi har eksempler på, at vi sparer vores kunder 30-50 procent af den tid, de ellers ville anvende på løbende at inspicere eksempelvis tage, facader og murværk.

- Kasper Due Bække, Head of Sales i WeFly

Få tilsendt

Produktkatalog

  • Komplet fotoregistrering og digitalisering med drone
  • Landsdækkende service
  • Fokus på sikkerhed, kvalitet og procedurer
  • Flere tidligere luftfartspiloter i ejerkreden
  • Branchens måske mest erfarne med +1.000 kunder siden 2013
E-mail
Telefon (valgfri)
 
Ja, tak til produktkataloget og relevante nyheder om droneinspektion, der kun udkommer, når vi har noget fornuftigt at skrive (bare rolig, vi hader også spam).

OBS: Du behøver kun udfylde telefonnummer, hvis du ønsker en opringning om dine muligheder.