Fortsæt til indhold

Droneoverflyvninger

Efter jeres behov

Vi tilbyder overflyvning efter nøjagtig samme flyvemønster på ugebasis eller efter jeres behov. I kan nemt se progressionen ved at spole frem og tilbage i tidslinjen, og I har også muligheden for at sammenligne 2 specifikke datasæt.

Hvis I ønsker yderligere digitalt overblik tilbyder vi også timelapse kamera med 5 minutters interval pr. billede.

2D og 3D model

Interaktivt digitalt overblik

På baggrund af kontinuerlige overflyvninger af byggepladsen kan I få adgang til en komplet digital 2D eller 3D model. I får adgang til en brugervenlig desktop applikation, hvor I har mulighed for at måle afstande, arealer og lave volumenberegninger, så I sikrer at projektet skrider fremad som planlagt.

Overblik over byggepladsen

Jo mere viden man har om sit projekt jo bedre beslutninger kan man tage. Ved brug af moderne dronedata indsamling er det nu muligt at få helt nye informationer om tilstanden på sin byggeplads. Med avanceret software får du mulighed for at lave koteberegninger til nivellering, volumenberegning af alle typer ”bunker” på byggepladsen. Afstands – og arealmåling i præcise 2 eller 3D modeller, som nemt tilgås fra en computer eller tablet.

Vi tilbyder overflyvning efter nøjagtig samme flyvemønster på ugebasis eller efter jeres behov, og I kan nemt se progressionen ved at spole frem og tilbage i tidslinjen, og I har også muligheden for at sammenligne optagelser fra uge til uge.

For maximalt overblik kan dronedata suppleres med højkvalitets timelapse kameraer, som hver 5 min. tager billeder af byggepladsen, og laver en kontinuerlig film til brug ved bla. juridisk dokumentation, tyveriovervågning, progression af projekt. Der kan også logges på realtime, så aktiviteterne kan følges helt tæt på.

Et værdifuldt værktøj til byggelederen, der gerne vil have alle nyttige informationer – så de rigtige beslutninger kan træffes.

Flyv med os

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Træt af formularer? Så fang os på info@wefly.dk eller telefon: +45 7199 2491