Dronevirksomheden WeFly flyver højere med ny partner og COO

 

WeFly, der uddanner dronepiloter og laver fimproduktioner, fortsætter væksteventyret og udvider ledelsen. Pr. 1 april 2018 indtræder Morten Hall som COO, og bliver samtidig partner i virksomheden, der blev stiftet i 2013. WeFly har oplevet høj vækst inden for uddannelse af dronepiloter, og er i dag den mest udbredte droneskole i Danmark.

”Morten Hall er den helt rigtige til at sikre den fortsætte udbredelse af droneskolerne. Han er struktureret og detaljeorienteret kombineret med, at han har det store overblik. Det er vigtigt, når vi vækster så hurtigt”, udtaler stifter og CEO, Kasper Due Bække.

I jobbet som Chief Operating Officer skal Morten Hall stå for den daglige ledelse på hovedkontoret, der ligger i tilknytning til Flyvestation Værløse. Han får samtidig ansvaret for at åbne flere nye droneskoler i Danmark under WeFly-navnet, og snart også en ekspansion til udlandet, når de fælleseuropæiske regler for droneflyvning bliver vedtaget.

”WeFly har ambitionerne og potentialet til at blive en af de store spillere på det europæiske marked. Jeg er ydmyg over for opgaven, og glæder mig til at være med til at løfte sikker droneflyvning til gavn for både virksomheder og private”, siger 31-årige Morten Hall.

Morten kommer fra en konsulentstilling ved Danmarks største kursusudbyder, Teknologisk Institut. Her har han bl.a. stået for implementering af den humanide robot, Pepper. Morten er desuden udpræget augmented reality entusiast, hvor han videreformidler sin viden på www.udvidetvikelighed.nu.

 

Baggrund:

I 2016 vedtog Folketinget et obligatorisk dronebevis for personer, der skal foretage droneoperationer i erhvervsmæssig sammenhæng og inden for bymæssig bebyggelse. Indtil videre har 3.500 været igennem den 2-3 dages uddannelse, som blandt andre WeFly udbyder.

 

For yderligere information:

Stifter og CEO, Kasper Due Bække | tlf: 42 99 27 33 | kasper@wefly.dk

COO, Morten Hall | tlf: 51 84 84 00 | morten@wefly.dk