Fortsæt til indhold

Vi omdanner også data til

Viden om dine bygningers tilstand

Som tilvalg til vores taginspektion og inspektion af hele klimaskærmen tilbyder vi at lade vores bygningskonstruktører gennemgå billederne og omdanne data til viden. Du får:

  • Inspektionsrapport udført af en bygningskonstruktør
  • Annotering af relevante skader
  • Skriftlig opsummering på konstaterede skader

Foruden rapporten får du selvfølgelig ejerskabet til al den billededokumentation, vi indsamler. Du kan dermed nemt følge udviklingen og begynde at sammenholde tilstanden over tid. Alt sammen for at du bedre kan optimere din drift og vedligehold af bygningsmasse.

CASE - DAB

Droneinspektioner sparer tid og sikrer bedre data

WeFlys metode til droneinspektion har både sparet boligadministratorens driftschefer for store mængder tid og leveret et bedre datamateriale til udarbejdelse af nye vedligeholdelsesplaner.

"Det er helt sikkert, at WeFlys overflyvninger giver værdi for os, fordi det giver os et ensartet materiale fra alle afdelinger at arbejde med", tilføjer Allan Bjerre Graversen, udviklingskonsulent i DAB.

Regler for droneflyvning

I WeFly har vi kompetencerne samt de lovpligtige certifikater til droneflyvning. Du skal intet gøre, andet end at informere beboerne om flyvningen. Du skal vide, at det er vores ansvar at leve op til gældende lovgivning. Det indbefatter bl.a., at medmindre vi indhenter særlig tilladelse er en lang række afstandsregler gældende jf. BEK 1649. Derudover er krav til operatør, fjernpilot og hardware beskrevet i EU 2019/947 og EU 2019/945.

Foruden de generelle krav, kan der være yderligere geografiske zoner, som fx dynamiske dronezoner baseret på NOTAM, vi også skal overholde.

WeFly's mangeårige erfaring, høje professionelle niveau samt dybe indsigt i reglerne gennem godkendelse som droneskole af Trafikstyrelsen, er din sikkerhed for, at flyvningerne bliver foretaget efter bogen.

Kontakt en specialist

Gennem specialiseret dataindsamling fra luften gør vi en forskel for asset owners. Alle vores data er digitale. Opløsningen på billederne er ekstrem høj og vi ved den præcise lokation. Det er sindsygt spændende på denne måde at arbejde med data fra dronens sensorer.

- Tomas Bechmann, Head of Inspection i WeFly, tidl. pilot

Få tilsendt

Produktkatalog

  • Komplet fotoregistrering og digitalisering med drone
  • Landsdækkende service
  • Fokus på sikkerhed, kvalitet og procedurer
  • Flere tidligere luftfartspiloter i ejerkreden
  • Branchens måske mest erfarne med +1.000 kunder siden 2013
E-mail
Telefon (valgfri)
 
Ja, tak til produktkataloget og relevante nyheder om droneinspektion, der kun udkommer, når vi har noget fornuftigt at skrive (bare rolig, vi hader også spam).

OBS: Du behøver kun udfylde telefonnummer, hvis du ønsker en opringning om dine muligheder.