Fortsæt til indhold

Planlæg og udfør

termiske droneoperationer

Formålet med kurset er at opkvalificere fjernpiloter, til at kunne forstå og analysere termiske billeder, samt opsætte og fuldføre en mission med termiske sensorer. Det gælder blandt andet i forhold til bygningsinspektion, brande, eftersøgning af personer og dyr, hustermografering og lækagesøgning på fx fjernvarmerør og opbevaringstanke.

Indsamling af termisk data med drone kan være kompliceret. For at få det optimale ud af din data, er det nødvendigt at have et godt kendskab til de potentielle fejlkilder der kan være. På kurset bliver du rustet til at få det optimale ud af din termiske sensor.

Kurset varer 1 dag og kommer igennem nedenstående elementer.

Det betyder, at foruden den nødvendige indsigt i teorien bag, så gennemgår vi sammen en praktisk øvelse og får efterfølgende hjælp til databearbejdelse.

  • Basisviden i termografi
  • Konditioner og fejlkilder ved termografering
  • Opsætning af udstyr/software 
  • Caseopbygning og flyvning af opgaver
  • Opgaver med M300 RTK/H20T og fastvingende Astero/FLIR DUO
  • Praktisk introduktion til flyvning (Ca. 1-2 timer)
  • Hands-on forløb med tolkning af indsamlet data

Information

Kurset henvender sig både til den erfarnefjernpilot, eller dig der først lige er begyndt at udnytte de mange muligheder med termografi. Specialuddannelsen i termiske droneoperationer er selvfølgelig oplagt for dig, der skal bruge termografering i dit erhverv. Vi tager udgangspunkt i vores solide arbejdshest – Matrice 300 RTK med H20T sensor, som er helt ideel til termisk inspektion, eftersøgning af personer eller dyr og ved brand og beredskab. Vores fastvingede drone – Astero, har vist sig meget effektiv til afdækning af større områder, bl.a. fjernvarmeinspektion. Som en del af undervisningen får du indblik i vores spændende cases. Har du allerede din egen drone, er du velkommen til at medbringe den på kurset.

Efter at have gennemført specialuddannelsen får du mulighed for at komme med i WeFly Network, hvor vi udliciterer special-opgaver, som du vil få mulighed for at byde ind på.

Underviser på specialuddannelsen

Karsten S. Sørensen er underviser på specialuddannelsen i termiske droneoperationer. Karsten har baggrund i kommerciel luftfart og arbejder fortsat som pilot. Han har også en uddannelse som ingeniør og i en årrække gjort tjeneste i Forsvaret.

Karsten er qua sin baggrund, samt store praktiske erfaring med termiske opgaver og innovationsudvikling i WeFly, klædt rigtig godt på til at undervise i termiske droneoperationer.
Et godt overblik, skarp teknisk forståelse og gode flyvefærdigheder er en god sammensætning for at kunne undervise på højt niveau i termisk droneinspektion

Kursus - Termografi

Kursusdage: 1
Pris: 6.995 DKK ex moms

Ingen datoer, der passer dig? Benyt kontaktformularen og få besked om nye datoer.

Mød en tidl. deltager fra Beredskab Øst samt flere af WeFly's undervisere

Brug for sparring?

Træt af formularer

Skriv eller ring til os:

info@wefly.dk

Telefon: +45 7199 2491