Fortsæt til indhold

Planlæg og udfør

termiske droneoperationer

Formålet med kurset er at opkvalificere dronepiloter til at kunne forstå og analysere termiske billeder. Det gælder blandt andet i forhold til brand, eftersøgning af personer og dyr, hustermografering og lækagesøgning på blandt andet fjernvarmerør og opbevaringstanke.

Ved hjælp af standardiserede operationsprocedurer (SOP's) lærer du, hvordan du flyver og tager de rigtige termiske billeder – samt hvordan du efterfølgende kan optimere behandlingen af din indsamlede data.

Kurset strækker sig over 2 dage og består både af teori (12 lektioner) og praktisk demonstration (2 lektioner). Det betyder, at foruden den nødvendige indsigt i teorien bag, så gennemgår I sammen en praktisk øvelse og får efterfølgende hjælp til databearbejdelse.

Specialuddannelsen i termiske droneoperationer er selvfølgelig oplagt for dig, der selv skal bruge dronerne til termografering i dit eget erhverv.

Men uddannelsen er lige så relevant for dig, der har et dronebevis, men ønsker at specialisere og dygtiggøre dig og dermed øge din virksomheds produktportefølje samt muligheden for at kunne klare endnu flere special-opgaver. Men også relevant for dig, der allerede flyver med termisk kamera, men som blot ønsker at blive endnu dygtigere til det, du gør.

Efter at have gennemført specialuddannelsen får du mulighed for at komme med i WeFly Network, hvor vi udliciterer diverse special-opgaver, du vil få mulighed for at byde ind på. Vi arbejder hele tiden på at få nye kunder, der har brug for disse special kompetencer, og vi oplever en stor efterspørgsel i disse.

Information

Der vil i forbindelse med uddannelsen være en praktisk demonstration af brug af termisk kamera monteret på drone. Her gennemgår vi hele processen fra a-z. Du vil med fordel kunne medbringe eget udstyr for at få tips og tricks til at få det optimale ud det.

Men det er ikke et krav for deltagelse, at du selv har investeret i termisk kamera (og drone) på forhånd.

Underviser på specialuddannelsen

Henrik Tauman er underviser på specialuddannelsen i termiske droneoperationer. Henrik har 19 års erfaring inden for byggebranchen og driver i dag Arkitektstuen Tauman. Henrik er samtidig aktiv brandmand, hvor han bl.a. benytter droner til termografering.

Henrik underviser også på dronepilotuddannelsen – både på WeFly’s åbne kurser samt på lukkede firmahold for brandvæsnet.

Kursus - Termografi

Kursusdage: 2    Pris fra: 8.995 DKK ex moms

Er der ingen datoer, der passer dig? Benyt kontaktformularen og skriv dig op til at få besked, når der kommer nye datoer.

Mød en tidl. deltager fra Beredskab Øst samt flere af WeFly's undervisere

Flyv med os

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Træt af formularer? Så fang os på info@wefly.dk eller telefon: +45 7199 2491