Fortsæt til indhold

Få digitaliseret og opmålt dine

Udearealer

Vi giver dig muligheden for at få et digitalt overblik over dit område. Præcist som på Google Maps. Bare i bedre opløsning og fuldt opdateret med, hvordan det ser ud i dag. I det digitale overblik får du:

  • Fuldt overblik med henblik på grøn pleje og vintersikring
  • Opmåling af fx græs, hække, bede, flisearealer samt antal buske og træer
  • Indsigt i stisystemer, legepladser og parkeringsarealer set fra oven
  • Registrering af dit områdes handicaptilgængelighed

OBS: Du har også mulighed for at indlæse WeFlys digitale droneoverblik i dit GIS system. Vi hjælper dig i hele processen, så du får skabt det nødvendige overblik.

Regler for droneflyvning

I WeFly har vi kompetencerne samt de lovpligtige certifikater til droneflyvning. Du skal intet gøreandet end at informere beboerne om flyvningen. Du skal vide, at det er vores ansvar at leve op til gældende lovgivning. Det indbefatter bl.a., at medmindre vi indhenter særlig tilladelse er en lang række afstandsregler gældende jf. BEK 1649. Derudover er krav til operatør, fjernpilot og hardware beskrevet i EU 2019/947 og EU 2019/945.

Foruden de generelle krav, kan der være yderligere geografiske zoner, som fx dynamiske dronezoner baseret på NOTAM, vi også skal overholde.

WeFly's mangeårige erfaringhøje professionelle niveau samt dybe indsigt i reglerne gennem godkendelse som droneskole af Trafikstyrelsen, er din sikkerhed for, at flyvningerne bliver foretaget efter bogen.

Kontakt en specialist

Vi har som piloter erfaring med at standardisere og integrere tjeklister på et professionelt niveau. Det kan man bruge i dronebranchen, hvor der både er mange tekniske og lovmæssige ting der skal være styr på. Og flyvemæssigt er vi som piloter jo vant til at operere i tre dimensioner, præcis som når man flyver en drone.

- Lars Birkebæk Pedersen, Head of Training i WeFly, tidl. pilot

Få tilsendt

Produktkatalog

  • Komplet fotoregistrering og digitalisering med drone
  • Landsdækkende service
  • Fokus på sikkerhed, kvalitet og procedurer
  • Flere tidligere luftfartspiloter i ejerkreden
  • Branchens måske mest erfarne med +1.000 kunder siden 2013
E-mail
Telefon (valgfri)
 
Ja, tak til produktkataloget og relevante nyheder om droneinspektion, der kun udkommer, når vi har noget fornuftigt at skrive (bare rolig, vi hader også spam).

OBS: Du behøver kun udfylde telefonnummer, hvis du ønsker en opringning om dine muligheder.